Vrouwengroep Zus & Zo

Zus & Zo is een gezellige groep vrouwen van alle leeftijden en uit allerlei plaatsen. Vorig seizoen zo’n 30 vrouwen.

We zijn en denken best verschillend maar hebben in ieder geval 1 ding gemeen, we houden van Jezus, willen meer van Hem leren en op Hem gaan lijken. We helpen elkaar daarmee door samen Bijbelstudies te doen en er over te praten; zo kunnen we met en van elkaar leren.

Drie van de groep  bereiden per ochtend een hoofdstuk uit een boekje met de Bijbel ernaast voor. Dat wordt in de grote groep gedeeld en zingen en bidden we samen. Deze 3 dames verzorgen die ochtend ook de koffie en iets lekkers erbij. (De voorbereiding doen is  vrijblijvend, wie (nog) niet aandurft om de leiding te nemen hoeft dat ook niet).

Na de algemene inleiding gaan we in groepjes uit elkaar (de groepjes blijven een seizoen lang hetzelfde zodat je samen een stukje vertrouwen kunt opbouwen). In de groepjes kunnen we dan doorpraten over het onderwerp van de ochtend en/of over persoonlijke beleving. Na de groepjes sluiten we meestal gezamenlijk af met een lied.

We komen van 9.15 uur tot (ongeveer) 11.50 uur  bij elkaar in het MFC 'De Verbinding' in Vorchten op DONDERDAG-MORGEN, in de even weken m.u.v. de schoolvakanties.

Er wordt een kleine bijdrage gevraagd voor de koffie.

Ieder jaar gaan we een weekendje weg met elkaar.

Altijd weer reuze gezellig .

Kijk op de website in de agenda voor actuele DATA

Interesse?? Kom dan op 1 van de donderdagen in September een kijkje nemen!

Of stuur een mail als je meer wilt weten.

VAN HARTE WELKOM

28 januari - 9.30 uur