Leerhuis

Begin jaren tachtig werd het Leerhuis opgericht door ds. D. Eveleens. Het is ontstaan uit een belijdenisgroep die vervolgens zo’n zes keer per jaar bijeen kwam.

Per seizoen wordt een onderwerp aan de orde gesteld. Dat kan een Bijbelboek zijn maar ook een actueel onderwerp over geloofszaken of onderwerpen uit een interessant boek.

In het seizoen 2014-2015 zijn er een aantal Psalmen besproken en ook was er aandacht voor de cultuur historische kant. Het plan is om hier het komende seizoen 2015-2016 mee verder te gaan. Wij werken met het boekje van Niek Tramper: ‘Psalmen’ met als ondertitel ‘Dicht bij God wonen.’

Het Leerhuis wordt gehouden bij de familie Nederveen in Veessen en op dit moment komen er gemiddeld zo’n tien personen bijeen.

Als u meer wilt weten over het Leerhuis of als u erbij wilt zijn,

kunt u contact opnemen met Jan Nederveen.

De data van de Leerhuis avonden kunt u vinden in de Agenda >>.

22 juli - 9.30

Ds. M. Zoeteweij

29 juli - 9.30

Ds. J. Stap

donderdag 6 september
Deelnemer

Eerste bijeenkomst Zus & Zo van het nieuwe seizoen.

Daarna om de de week (even weken)

Dienst afspelen

Klik HIER >> om de laatste kerkdiensten te beluisteren