Wat een mooi VakantieBijbelFEEST was het!!

Een heerlijk zonnetje scheen er op woensdag 25 augustus en er kwamen wel 41(!) kinderen naar de tent toe.

Wat een FEEST!!

Een FEEST waar 'Buurvrouw&Buurvrouw' op uitnodiging naar toe gingen, 'ingepakt' en wel zoals alleen zij dit kunnen.

Daarna met elkaar gezongen en er was toneel over het Bijbelverhaal van 'De Bruiloft in Kana' waar de wijn op was. Mooi gedaan!

Bij een FEEST hoort ook iets lekkers dus ieder mocht z'n eigen taartje maken, lekker!

In 5 groepjes in het dorp een aantal spelletjes gedaan en tegeltjes gemaakt.

Bij terugkomst bij de tent was het FEEST nog niet klaar want er waren heerlijke Pannenkoeken gebakken door diverse 'bakkers'. Hierna nòg een verrassing want àlle kinderen mochten op de kar bij Henry en zo naar Schellenberg voor een lekker ijsje.

Na deze verrassing weer terug naar en in de tent want.....we hadden een cadeau voor 'Buuf' Karin die stopt met het teamwerk wat ze meer dan 25 jaar gedaan heeft. Zo goed en zo dankbaar voor wat ze al die jaren heeft betekend voor de kinderen. DANK JE WEL Karin!!!

Tegen 14.00 uur was iedereen weer richting huis.

Een prachtige FEESTdag!!

Meer foto's en filmpjes zijn te vinden op Facebook bij VakantieBijbelWeek Vorchten-Veessen

Woensdag 25 augustus, het FEEST gaat door!!

Dit jaar houden we weer VakantieBijbelWeek maar wel een beetje anders.... Voor alle kinderen uit Veessen, Vorchten, Marle, Heerde en omstreken, opgelet:

Het FEEST is woensdag 25 augustus in de tent op het grasveld achter de kerk in Veessen.

We beginnen om 9.30 uur en het duurt tot 13.00 uur.

Een feest met zingen, toneel, spel, lekkers en.......PANNENKOEKEN!!

Hier wil jij toch bij zijn!?!?!

Kom je uit Vorchten, dan mag je weer meerijden op de mooie kar achter de trekker.

Opstappen kan om 9.00 uur in Vorchten - dan bij fam. Schouten - daarna bij de kruising Veesser Enkweg en Hogeweg.

WELKOM WANT......

HET FEEST GAAT DOOR!!!

Een prachtige dag om de VBW-tent op te bouwen en wat véél mensen die kwamen helpen.

We kunnen gewoon zeggen dat het FEEST vandaag al begonnen!!!

Diensten live te beluisteren!

31 oktober - 09.30

Ds. C.J. Colijn