Koffieochtend

De koffieochtenden zijn voor personen die behoefte hebben aan een beetje gezelligheid onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers.

Onze groep bestaat al een aantal jaren en is voortgekomen uit de 'Werkgroep Welzijn Ouderen Veessen.' Het aantal personen die de ochtenden bezoeken kan verschillen van

8 tot 15. De Koffieochtend is interkerkelijk en bedoeld voor zowel mannen als vrouwen. Vanaf 9.30 uur staat de koffie of thee klaar in ‘De Boerbrink’ achter de kerk, Kerkstraat 19A in Veessen.

Wat wordt er gedaan?

Als iemand een idee heeft en het is uitvoerbaar, dan gaan wij er de volgende keer mee aan de slag. Dus mensen met creatieve ideeën zijn natuurlijk van harte welkom. Wat er gedaan wordt is niet bestemd voor een bepaald doel, maar als er personen zijn die iets willen organiseren voor een goed doel, zijn wij daar wel voor te porren, zoals b.v. door het breien van mutsen of sjaals.

Koffieochtend 21 november 2018

De data gaan in overleg met elkaar en er zal steeds ongeveer 4 of 5 weken weken tussen liggen. Deze zijn te vinden in de Agenda >>

Wilt u meer weten?

Neem dan contact op met Hennie Mulder, Smeestraat 13a Veessen, tel. 0578-631489.

15 mei 2019 => naar de Cactusoase

Met zo'n 25 mensen naar de Cactusoase (bij 'Anny Cactus!') in Ruurlo geweest. Behalve veel cactussen waren er ook allerlei activiteiten. Veel gezelligheid en 'veel' lekkers :-)

Diensten live te beluisteren!

18 augustus - 9.30

Dhr. J. Bredenhoff