Hun Ontfermer zal ze leiden
Jesaja 49: 10

Zondag 8 september afscheid van Wijnand & Miny Sonnenberg


Foto's met dank aan Elzo Luikens.

De afscheidsdienst van ds. Wijnand en Miny Sonnenberg. Dankbaar zijn we voor wat ze in ons midden mochten betekenen en zullen vast moeten wènnen aan hun afwezigheid...
Foto's en filmpjes van de VakantieBijbelWeek 2019


WIL JE ALLES WETEN OVER DEZE SUPERLEUKE WEEK, KLIK DAN HIER.

Zondagmorgen de VBW-slotdienst in Vorchten, een mooie afsluiting met als thema 'Gods grootste schat.' Er waren 'eigen schatten' meegenomen en we hebben nog fijn de VBW-liedjes gezongen.

 

Donderdagavond wordt de schat gevonden! SchatRijk! zijn we geworden deze week omdat we mochten zien wat echt belangrijk is. Daarom is het erna FEEST!!

 

Donderdagmorgen verder zoeken naar de schat, in het toneel, en tijdens het verhaal. Daarna verder werken aan de prachtige hutten en knutsels want vanavond komt iedereen kijken!!!

 

Woensdagmorgen hoorde de kinderen een 'STEENGOED' verhaal, bezochten ze de Schotse Hooglanden met Sam en Jesse, konden buiten fijn bezig met knutselen en bouwen van hutten.

 

Dinsdagmorgen kwamer er bijna 40 SCHATTEN van kinderen naar de feestelijke tent. Fijn zingen, een spannend toneel, een mooi verhaal en daarna de 'witte wagen' beschilderen, LEUK!!!

 

'Sterke mannen en slimme vrouwen(!)' werden gevraagd om de VBW-tent op te bouwen en het waren er veel!!! Fijn aan 't werk met elkaar voor de mooie week van 27 augustus tot 1 september.
VakantieBijbelWeek - een SchatRijk! filmpjeMachiel en Jessica van IsiThembisoOpname 31 mei '19 is met dank aan Niels van der Giessen!Hervormde Kerk en omgeving Veessen


Foto's Rein de Jong

 

Foto's WIPEsoft Mediaproducties
Diensten live te beluisteren!


Kerkdiensten


22 september - 9.30

Ds. G. Brandorff


29 september - 9.30

Dhr. G. Timmer

Start Winterwerk

Mmv Kinderkoor Young Spirit uit ZwolleActiviteiten
Kerkgebouw
Hervormde Gemeente Veessen
Kerkstraat 19
8194 LT Veessen
De Boerbrink
De Boerbrink
Kerkstraat 19a
8194 LT Veessen
Overige gegevens
ANBI »
Adressen »
Colofon »