Hun Ontfermer zal ze leiden
Jesaja 49: 10

Kerst-INN, 24 december 2018


Met meer dan 100 bezoekers was er weer 'Kerst-Inn Veessen' Gezelligheid, lekker eten en drinken, een mooi verhaal van mevr. Marie Potjes en muzikale bijdrage van Vivo.
Organistenbijeenkomst vrijdag 30 november 2018


Dit keer mochten we te gast zijn bij de Hervormde kerk in Welsum. De organisten hebben op het orgel gespeeld en Hans Schijve had zijn Hobo erbij; wat een leuke avond zo met elkaar!
Koffieochtend 21 november 2018


Gezellig kerststukjes maken met elkaar op een mooie herfst-woensdagmorgen.

 
Start Winterwerk 16 september 2018


Thema: 'de deur.' In Joh.10: 1-15 zegt Jezus: 'Ik ben de deur' en 'Ik ben de Goede Herder.'

Na de dienst een leuke activiteit over hetzelfde onderwerp. En natuurlijk weer een heerlijke maaltijd verzorgt door gemeenteleden ;-) Een goede start voor het nieuwe seizoen!

 
VakantieBijbelWeek 2018 'ZOEK HET UIT!'


Zondag 26 augustus

Wat een feestelijke slotdienst van de mooie VakantieBijbelWeek die nu achter ons ligt! Tijdens de uitleg van het thema 'Wie is Jezus'  was er een soort Bingo waarbij iedereen een aantal woorden die ds. Wijnand Sonnenberg noemde, kon afstrepen. Veel hadden goed opgelet en dus 'prijs' ;-)

 

Donderdagavond 23 augustus

Rond kwart over 7 's avonds zaten we met een tent helemaal vol met 'groot en klein' om de week in de tent af te sluiten. Wat fijn dat er zoveel kinderen, familie en bekenden kwamen. Het 2e deel buiten de tent bij de kraampjes, lekker hapjes, enz. Gezellig!

 

Donderdagmorgen 23 augustus

Met 48 kinderen alweer een mooie morgen gehad!! Wat ging het zingen goed zeg! Het toneel lijkt nu dichter bij de schat te komen maar het valt ze nog niet mee. De hutten hebben nu alle kleuren van de regenboog gekregen, echt mooi!

 

 

Woensdag 22 augustus

Wat een feest met 55 kinderen die, volgens de metaaldetector van 'buurvrouw & buurvrouw,' van onschatbare waarde zijn. Buiten zijn de kinderen begonnen met het bouwen van hutten en de kleinere kinderen hebben allerlei leuke dingen geknutseld.

 

Dinsdag 21 augustus

Er waren 48 superleuke kinderen en een heleboel lieve behulpzame vrijwilligers. Toneel was meteen flink spannend op dag 1: wie verwacht nu dat ze dynamiet meenemen...èn gebruiken!! Ook het verhaal over 'De storm op het meer' was spannend maar het liep goed af. Daarna een speurtocht door het dorp naar een schat.

 

Zaterdag 11 en 18 augustus

De spiksplinernieuwe tent is voor het eerst opgezet. Het was best ff uitzoeken en puzzelen maar wat is-ie mooi en ruim! De tent is ook al ingericht met decor en banken. Het versieren met slingers en ballonnen hebben we samen met een groep vrijwilligers gedaan. We zijn d'r heel erg blij mee!!!
Hervormde Kerk en omgeving Veessen


Foto's Rein de Jong

 

Foto's WIPEsoft Mediaproducties
Kerkdiensten


31 maart - 9.30

Dhr. C.J. Kolijn

5de zondag 40 dagen tijd

 


7 april - 9.30

Dhr. J. Kroon

6de zondag 40 dagen tijd

 Activiteiten


donderdag 4 april
De Verbinding

Zus & Zo


maandag 8 april
Harry en Marina de Velde

GebedskringDienst afspelen


Klik HIER >> om de laatste kerkdiensten te beluisteren


Kerkgebouw
Hervormde Gemeente Veessen
Kerkstraat 19
8194 LT Veessen
De Boerbrink
De Boerbrink
Kerkstraat 19a
8194 LT Veessen
Overige gegevens
ANBI »
Adressen »
Colofon »