Zanggroep Tuum-Est

Zanggroep Tuum-Est uit Veessen is in 1976 ontstaan uit een groep catechisanten die het leuk vonden om samen te gaan zingen en op die manier het geloof te verkondigen.

De betekenis van Tuum-Est is: 'Het is van U' en hiermee geeft de zanggroep aan hoe zij door middel van zang, willen getuigen van hun geloof en zingen van Zijn Liefde.

Door de jaren heen is de samenstelling van de groep veranderd en de leden komen nu uit de hele regio. Er zijn echter nog steeds enkele leden die vanaf het begin mee doen.

Het repertoire is afwisselend: gospels, hymnes en Opwekkingsliederen en vaak opnieuw gearrangeerd door de dirigent. Er wordt zowel in het Nederlands als Engels gezongen.

De repetities zijn op woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur in de kerk van Veessen.

Wil je een repetitie meedoen om te zien of het wat voor je is?

Je bent van harte welkom.

Wil je het koor boeken voor een optreden?

Neem dan contact op met:

Alies Kuiper

Telefoon: 038-3636502 / 06-30497913

E-mail    : alies.kuiper@hotmail.nl

CD "Met meer Passie dan ooit" van Tuum-Est

Vrijdag 6 oktober 2017 even na half 8, het is donker maar de kerk laat een mooi verlichte klokkentoren zien. Door de ramen schijnen speciale lichteffecten die gebruikt worden tijdens het concert. En eenmaal binnen is het feestelijk en vol, mooi!

Deze avond is de nieuwe CD "Met meer Passie dan ooit" van zanggroep Tuum-Est gepresenteerd.

Muzikale medewering van Gerieke Aarten (dwarsfluit)/Ron Groeneveld (piano) en van het mannenenseble 'Double 4' uit Hattem. Dicky Pieltjes las een gedicht, speciaal gemaakt voor het 40-jarig jubileum van Tuum Est. Een mooi en afwisselend programma!

Na het lied '10.000 redenen' - waar ook de naam van de CD uitkomt - werd de officiële presentatie van de nieuwe CD gedaan door Henk de Grooth die het hele project technisch uitgewerkt heeft samen met dirigent Wilco Veldkamp. De eerste CD was voor Rudi van Velde, voorzitter van Tuum-Est.

Na afloop was er gelegenheid om iets te drinken en eten in De Boerbrink.

Met deze foto's kunnen we nog even sfeer proeven van de mooie avond.

De nieuwe CD is vanaf nu te koop kost €10.

Bestellen kan via Tuum-Est bij Aukje Borst.

CD-opname Zanggroep'Tuum Est'

Vrijdagavond 9 juni 2017: in de kerk van Veesen waren de voorbereidingen voor de opname van een nieuwe CD!!

Het opnameproject was onder leiding van Henk de Grooth van 'De Grooth Audio Service BV'. Er werd een opstelling gemaakt met beeld- en geluidsapparatuur in de kerk maar ook in de techniekwagen buiten, indrukwekkend!

Zaterdag 10 juni: de hele zanggroep begon om 10 uur met de CD-opname onder leiding van dirigent Wilco Veldkamp. Er zijn zo'n 12 liederen opgenomen en rond 15.30 uur was het gereed. Intensief om te doen maar uiteraard ook met de ontspannen momenten ;-)

Vorig jaar bestond 'Tuum-Est' 40 jaar en het opnemen van de CD is een dankbaar moment om dit jubileum vast te leggen en om er later op terug te kunnen kijken en naar te luisteren.

Een ontspannen en gezellige sfeer.

18 november - 9.30

Dhr. G. Timmer​