Flyer hulp ondersteuning 'Samen rondkomen'

Voor steeds meer mensen is het lastiger om rond te komen. Boodschappen worden duurder en de energierekening stijgt. De gemeente, Stip en verschillende vrijwilligersorganisaties kunnen ondersteuning bieden als u er zelf niet meer uitkomt.

Heerde is sinds 2012 Cittaslow. Dit is het wereldwijde netwerk van gemeenten dat zich sterk maakt om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Er is een flyer samengesteld naar aanleiding van een vrijwilligersbijeenkomst en georganiseerd door 'Grip op de Knip'. In deze flyer is te zien is waar u terecht kunt en voor welke vraag. Alle vrijwilligersorganisaties erin zijn opgenomen.

Meer informatie is te lezen in de flyer 'Samen rondkomen'. Bij vragen, ondersteuning of hulp kunt u contact opnemen met de organisatie die het best past bij uw vraag.