Woensdag 23 november Organistenavond

Elk jaar proberen we in de maand november met de organisten bij elkaar te komen om het rooster voor het komende jaar in te gaan vullen.

Dit keer was het in 'De Boerbrink' en iedereen kon erbij zijn, dat was mooi. Iedereen plus nog 1, want organist Huib van der Geer uit Oene gaat ook diensten begeleiden in onze kerk.

Na de koffie zijn we het rooster voor 2023 in gaan vullen en dit was met een half uur klaar.

We konden ook weer eens bijpraten na een jaar. Dit gebeurt niet zo vaak, een organist zit gewoonlijk 'alleen' op het orgel.

We zijn super blij met zoveel betrokken organisten die het fijn vinden om onze diensten te begeleiden. We mogen genieten van hun orgelspel, ieder met een eigen muziekstijl, harmonie, registratie, improvisatie en begeleiding.

Dank jullie wel Elzo Luikens, Herman Hakkert, Herman Dalhuisen, Joop Bosch, Ted Hoogers, Maarten Westenberg, Jan Smit, Steven Kok en Huib van der Geer.

Tineke Visser