Voedselbank Vaassen collecte en donatie

Woensdag 2 november was het 'Dankdag voor Gewas en Arbeid' en tijdens de dienst was de collecte voor de Voedselbanken Vaassen Epe Heerde & omgeving.

De opbrengst hiervan was € 416,95.

De weken voorafgaand kon men achter in de kerk levensmiddelen neerzetten als donatie. Maandag 7 november zijn de goederen afgehaald bij de kerk en afgeleverd bij de voedselbank in Vaassen.

Iedereen bedankt voor de bijdrage!

Stichting Voedselbanken Vaassen Epe Heerde & omgeving

In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. Deze mensen houden maandelijks niet genoeg geld over voor eten, kleding en andere basisbehoeften. Ook in de omgeving van Vaassen, Epe en Heerde en omgeving zijn tientallen gezinnen afhankelijk van voedselhulp. Voedselbank Vaassen, Epe, Heerde en omgeving steunt deze groep door voedselpakketten te verstrekken, samengesteld door vrijwilligers uit gedoneerde middelen. Zowel bestuursleden als vrijwilligers krijgen geen enkele vergoeding voor hun inzet bij de voedselbank.

Voor meer info over de Voedselbank, zie website.

Namens de diaconie,

Tineke van Bessen.