'DUiK ERiN!!' Wat een mooie VBW was het.

Zondagmorgen was de afsluitende VBW-kerkdienst en bleek de tent echt 'TE KLEiN!' Een mooie terugblik op de week en dat mochten we delen met veel mensen uit Vorchten, Veessen en omstreken!

Nog een laatste keer de liedjes met elkaar zingen, nog een laatste keer met onze leuke Buurvrouw & Buurvrouw, nog een laatste keer het verhaal en nu van 'Doris de Duiker' die in levende lijve naar de VBW-tent gekomen was, nog een laatste uitleg van het thema DUiK ERiN! door ds. Hans van Ark en nog een laatste keer bij de tent napraten en nagenieten.

We willen iedereen BEDANKEN die mee heeft gedaan, met de organisatie, de vrijwilligers, de tentbouwers, de technische mensen en alle papa's en mama's die hun kinderen een weekje met ons wilden delen.

En bovenal DANK aan onze HEMELSE VADER die deze week met ons meeging en dat we de HERE JEZUS mochten ontmoeten door alles heen.

De woordjes 'laatste keer' klinken misschien wat triest maar...... VOLGEND JAAR hopen we de VakantieBijbelWeek te organiseren in Veessen en dan is iedereen opnieuw WELKOM!!

Wil je meedoen/meehelpen in het team of op een andere manier? Laat het ons weten.

LiEVE ALLEMAAL, TOT ZiENS!!!

Namens het VBW-Team.

------------------------------------

Een mooie TERUGBLiK op de week is te vinden bij: