VakantieBijbelWeek WELKOM in Vorchten!!

We MOGEN weer, we KUNNEN weer en we GAAN weer!!

De VakantieBijbelWeek met het thema 'DUiK ERiN!' is dit jaar in de tent achter de kerk in VORCHTEN.

Het FEEST is voor ALLE BASiSSCHOOLKiNDEREN.

Waar je ook vandaan komt, je bent van harte WELKOM!

PROGRAMMA 16 - 21 AUGUSTUS

• DiNSDAG 16, WOENSDAG 17 EN DONDERDAG 18 AUGUSTUS VAN 9.30 - 12.00 UUR.
    We starten om 9.30 en gaan dan onder andere zingen, spelen, knutselen en de grotere kinderen mogen weer huttenbouwen.
    ==>> Om 9.00 uur gaat Henry de kinderen met onze prachtige 'VBW-kar' ophalen bij de kerk aan de Kerkstraat in Veessen. Rond 12.15 uur brengt hij de kinderen weer terug in Veessen.
  • DONDERDAGAVOND VAN 19.00 - 21.00 UUR een speciale OPEN-TENT-AVOND waarvoor alle papa's, mama's, opa's, oma's, broertjes, zusjes, buren, andere familieleden en belangstellenden hartelijk uitgenodigd zijn. Er zijn dan ook weer kraampjes van de kinderen.
  • ZONDAGMORGEN iS VANAF 9.30 UUR iN DE TENT de afsluitende VakantieBijbelWeek kerkdienst met ds. Hans van Ark.

Tijdens de hele week en op deze avond zamelen we geld in voor de kinderen die uit de Oekraïne komen en die hier in de omgeving verblijven.

We zijn nog op zoek naar begeleiding tijdens het programma, de spelletjes, het knutselen en hutten bouwen. Volwassenen èn 10-ers zijn welkom om te helpen!

WiL JE HELPEN en 'DUiK' JE MEE 'ERiN'?

NEEM DAN ALSJEBLIEFT CONTACT OP MET 1 VAN ONS.

Namens het team: Henry, Karin, Yvonne, Hettie (06-14354157) en Tineke (06-22793611).

De VBW-tent staat!!

Met een prachtige groep mensen (bijna 25!) hebben we zaterdag 6 augustus de tent opgebouwd tussen de appelbomen naast de kerk in Vorchten. Een mooie plek voor een mooie week.