Hun Ontfermer zal ze leiden
Jesaja 49: 10

Mooie dag START WINTERWERK!


De zomer is voorbij en dan is het tijd voor START WINTERWERK! Zondag 24 september, prachtig weer en een kerk met veel grote, kleine, jonge en oudere mensen.

 

Voorganger was ds. Jan Wolters voor en de organist Herman Dalhuisen. De schriftlezing kwam uit Johannes 1: 35-51 waar Jezus zijn discipelen roept met: “Kom maar mee, dan zul je het zien” en “Volg Mij”. "Ga je mee?" werd ook mooi uitgebeeld met de kinderen in de kerk.

Je volgt iemand die je vertrouwt en dan je wil je ook luisteren/gehoorzamen. 

 

Na de dienst was het koffiedrinken in de Boerbrink en erna een spel waarbij we in het dorp allerlei gedenkstenen moesten opsporen in het dorp. Dus op pad, de Kerkstraat door, naar de IJsseldijk, de Veesser Enkweg op en uiteindelijk weer terug.

 

Karin liet Joukje Eikelboom, Henry van Ommen, Henk Mulder en Harm van Welsum (en Willem Veldkamp - afwezig) naar voren komen om ze te bedanken voor het installeren van de nieuwe geluidsinstallatie in de afgelopen weken. Het was een grote en ingewikkelde klus maar het is gelukt, APPLAUS!!

 

Ook een dank aan onze eigen prof-koks die weer een fantastische maaltijd voorbereid hadden, APPLAUS!! Was het elke week maar START WINTERWERK……


 


Kerkgebouw
Hervormde Gemeente Veessen
Kerkstraat 19
8194 LT Veessen
De Boerbrink
De Boerbrink
Kerkstraat 19a
8194 LT Veessen
Overige gegevens
ANBI »
Adressen »
Colofon »