Wat een mooi VakantieBijbelFEEST!!

Een heerlijk zonnetje scheen er op woensdag 25 augustus en er kwamen wel 41(!) kinderen naar de tent toe.

Wat een FEEST!!

Een FEEST waar 'Buurvrouw&Buurvrouw' op uitnodiging naar toe gingen, 'ingepakt' en wel zoals alleen zij dit kunnen.

Daarna met elkaar gezongen en er was toneel over het Bijbelverhaal van 'De Bruiloft in Kana' waar de wijn op was. Mooi gedaan!

Bij een FEEST hoort ook iets lekkers dus ieder mocht z'n eigen taartje maken, lekker!

In 5 groepjes in het dorp een aantal spelletjes gedaan en tegeltjes gemaakt.

Bij terugkomst bij de tent was het FEEST nog niet klaar want er waren heerlijke Pannenkoeken gebakken door diverse 'bakkers'. Hierna nòg een verrassing want àlle kinderen mochten op de kar bij Henry en zo naar Schellenberg voor een lekker ijsje.

Na deze verrassing weer terug naar en in de tent want.....we hadden een cadeau voor 'Buuf' Karin die stopt met het teamwerk wat ze meer dan 25 jaar gedaan heeft. Zo goed en zo dankbaar voor wat ze al die jaren heeft betekend voor de kinderen. DANK JE WEL Karin!!!

Tegen 14.00 uur was iedereen weer richting huis.

Een prachtige FEESTdag!!

Meer foto's en filmpjes zijn te vinden op Facebook bij VakantieBijbelWeek Vorchten-Veessen