75 Jaar Bevrijding 'Veessen, Verzet en Kerk'

"Wij nodigen u uit om dit met ons te vieren en te herdenken!"

Door de coronacrisis kwam het er opeens allemaal heel anders uit te zien. Afstand houden van elkaar, geen bijeenkomsten en ontmoetingen, niet in groepsverband vieren en herdenken. Door de maatregelen, genomen in het belang van de volksgezondheid, kunnen de komende maanden onder andere de activiteiten en evenementen rond het herdenken en vieren van 75 Jaar Vrijheid niet doorgaan.

Heel erg jammer, we hadden ons er intens op verheugd, om het boek 'Veessen, Verzet en Kerk'

te kunnen presenteren, de tentoonstelling 'Veessen in de Tweede Oorlog' te openen en het monument ter herinnering aan de gevallen Veessenaren en de dorpsgenoten die zich in de Tweede Wereldoorlog hebben ingezet voor vrijheid en gerechtigheid te kunnen onthullen.

We hopen dat er spoedig een omkeer mag komen in deze crisis en dat we een nieuw moment kunnen plannen om met elkaar 75 Jaar Bevrijding Veessen, te vieren en te herdenken!! Wij wensen u allen in deze zeer zorgelijke tijd heel veel sterkte, hopend en biddend dat we met en voor elkaar gespaard mogen blijven!

Namens 'Het Comité Veessen Herdenkt',

Gerrit Kouwenhoven